Taxaties

Snel een uitgebreid en compleet rapport van jouw woning

visual

Een taxatie nodig?

Een woning, appartement of perceel (bouwgrond); onroerende zaken,  waarvoor je vroeg of laat een taxatierapport nodig hebt. Vanzelfsprekend biedt Post Makelaardij deze dienst aan. Je bent verzekerd van een snelle uitvoering van een taxatie en hebt het rapport snel in huis. 

Taxatierapport
Het taxatierapport wordt opgesteld volgens het Taxatierapport financiering woonruimte model 2021 vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT en VBO. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NRVT, VBO en het SCVM, waardoor dit taxatierapport door iedere geldverstrekker wordt geaccepteerd.

Dit rapport voldoet ook aan de normen van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

visual

Vraag hier uw NWWI taxatierapport aan

taxatie Pijnacker

Nederlands Woning Waarde Instituut

Kwaliteitsgarantie
Het NWWI heeft objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Omdat wij zijn aangesloten bij het NWWI werken wij volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel ons als taxateur als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI-keurmerk gegarandeerd.

Toegangseisen
Om deel te nemen aan het NWWI moeten wij aan strenge eisen voldoen. De toegangseisen bestaan uit certificering door een kwaliteitsregister - VastgoedCert of SCVM - en ons lidmaatschap van een brancheorganisatie, NVM, RVT, VBO of LMV. Daarnaast hanteert het NWWI enkele aanvullende voorwaarden:

  • De taxateur dient in het bezit te zijn van een geldige beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar;
  • De taxateur gaat een persoonlijke relatie aan met het NWWI en dient de aansluitingsvoorwaarden te hebben geaccepteerd en de aansluitingsovereenkomst te ondertekenen;
  • De taxateur dient voortdurend zijn kennisniveau op peil te houden door het jaarlijks behalen van PE-punten (Permanente Educatie).

Inhoud van het taxatierapport
Het taxatierapport omvat een volledig verslag over het getaxeerde object en is tot stand gekomen op basis van een aantal relevante factoren zoals: de grondoppervlakte, de inhoud, de ligging, de staat van onderhoud, de gebruiksmogelijkheden, de bestemming en dergelijke. Het belangrijkste criterium is echter de marktsituatie. 

Wanneer een rapport?
​Bij het verkrijgen of verhogen van de hypotheek bij aan- en verkoop of het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie. Maar ook voor belastingtechnische zaken zoals het bepalen van de onroerende zaak belasting of voor balanswaardering fiscale taxaties: successie- of overdrachtsbelasting of bedrijfsovername/fusie.

Kosten van jouw taxatierapport
Hiervoor kun je het beste even bij ons binnenlopen of  bellen op telefoonnummer 015 361 55 66 of klik hier om direct een taxatierapport aan te vragen. 

Dit is om er zeker van te zijn dat je niet onnodig een taxatierapport op laat stellen, terwijl een waardeverklaring misschien al volstaat. Dit zou zonde van je geld zijn!

NWWI taxatie Pijnacker

Meer informatie? Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact? Bel 015 361 55 66

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Het team van Post Makelaardij

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms