Over ons

Geen 9 - 17 mentaliteit!

over ons

Na een lange periode van voorbereiding is dan eindelijk zover! Begin mei 2006 start Maarten Post met Post Makelaardij in Pijnacker.
Het NVM-kantoor voor verkopen, kopen en taxeren!

Dit jaar 18 jaar in Pijnacker-Nootdorp, gefundeerd op zijn jarenlange ervaring in de makelaardij en de financiële dienstverlening. Hiervoor werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer en makelaar binnen een franchiseformule, waar hij diverse onderscheidingen ontving voor zijn prestaties binnen de makelaardij.

Zijn hele leven woont hij al in Pijnacker. De gemeente Pijnacker-Nootdorp en de directe omgeving zijn voor hem dan ook bekend gebied.

Inmiddels bestaat Post Makelaardij uit een leuk spontaan team met allemaal mensen die zelf in het werkgebied wonen! 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over ons?

kantoor post makelaardij pijnacker

Makelaar Pijnacker

Aankopen, verkopen, taxeren van woningen, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Post Makelaardij op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven.

Opdrachtgevers mogen rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, je bent er beslist geen nummer. Dit wordt bewezen door de vele succesvolle transacties de afgelopen jaren en is Post Makelaardij niet meer weg te denken uit deze regio.

Als kleine onderneming zeer flexibel en in staat jouw belangen optimaal te dienen. Voor een rustig gesprek met voldoende privacy kun je een afspraak maken op ons kantoor, bel 015-361 55 66 of mail naar info@postmakelaardij.nl

Meer informatie? Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact? Bel 015 361 55 66

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Het team van Post Makelaardij

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms