Aankopen

Wij helpen je graag aan jouw woondroom!

visual

Leuke woning gezien?

Het proces start met een bezichtiging. Eén van onze deskundige makelaars bezichtigt samen met jou de woning en bespreekt de conclusies en een eventuele suggestie voor een bod.

Wanneer het op onderhandelen aankomt, staan wij aan jullie zijde. Wij hebben jarenlang ervaring in het kiezen van de juiste strategie en kopen daarmee woningen tegen een goede prijs aan.

visual

Bekijk de video

visual

Bij de aankoop van een woning komen nogal wat juridische documenten voorbij. Een koopovereenkomst wordt opgesteld en dient ondertekend te worden en een leveringsakte moet bij de notaris worden gepasseerd. Het is belangrijk dat deze documenten goed op elkaar aansluiten en dat je de juiste stappen zet. Met onze module Juridische afhandeling regel je dit goed en hoef je zich daarover geen zorgen meer te maken. Ook deze afhandeling hoort bij onze aankoopservice.

Heb je interesse in onze aankoopbegeleiding? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een offerte voor je op maat. Iedere aankoop is namelijk anders en ons aankoopproces stemmen we helemaal af op jouw wensen en eisen.

Vele opdrachtgevers hebben hun droomwoning inmiddels via onze bemiddeling aangekocht. Ben jij de volgende? Bel 015 361 55 66

Een woning kopen in 5 stappen

1

Eerste bezichtiging

De eerste bezichtiging plan je zelf in met de verkopend makelaar. Zo kun je in alle rust de sfeer van het huis proeven. Het kopen van een huis is natuurlijk deels gebaseerd op gevoel en dit kunnen wij niet voor je bepalen.

2

Tweede bezichtiging

Is het gevoel goed? Dan gaan we graag met je mee voor een tweede bezichtiging. We kijken kritisch met je mee naar alle facetten van een woning. De details die jij misschien over het hoofd ziet, mogelijke gebreken, de kleine lettertjes in de verkoopdocumentatie en informatie uit verschillende databases geven ons en jou een compleet beeld van de woning.

3

Onderhandelen

Moet dit hem worden? Dan nemen wij voor jou de onderhandelingen waar. We adviseren je vooraf over de beste strategie en zorgen ervoor dat jouw belangen goed behartigd worden in dit traject. Vragen tussendoor? Stel ze natuurlijk gerust.

4

Onderzoek en nalopen koopakte

De verkopende partij stelt de voorlopige koopovereenkomst op, die we controleren alvorens we hem met je doornemen en ondertekenen. Zo weet je precies wat hierin staat en waar je voor tekent.

5

Oplevering en laatste inspectie

Dan is het moment eindelijk daar: je krijgt de sleutel van je nieuwe woning! Voordat we naar de notaris gaan, gaan we met je mee naar de laatste inspectie in de woning waar we controleren of deze volgens de afspraken wordt opgeleverd. Bij de notaris kun je met een gerust hart jouw handtekening zetten en de sleutel in ontvangst nemen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact? Bel 015 361 55 66

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Het team van Post Makelaardij

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms